29 червня 2020 року в м. Скадовськ відбулася духовна віднова для священників Скадовського деканату. В ній взяли участь усі ієреї цього деканату, а також приєднався до молитви о. Домінік, який працює з римо-католицькою спільнотою в цьому ж місті.

Духовна віднова  - це особливий і дуже важливий день для священнослужителя. Де можна зупинитися від всієї парафіяльної праці і задуматися над власним життям і набратися духовної сили для подальшої праці. Важливо у цей день по особливому зустрітися наново з Христом, «зодягнутися у Нього», як каже у своїх творах бл. Йосафат Коциловський, щоб могти Його нести парафіяльній спільноті і не тільки їй, а й всім потребуючим.

Духовна віднова розпочалася урочистою Службою Божою, яку очолив Протопресвітер Скадовського деканату - о. Володимир Цяпка, а проповідь виголосив ієромонах Михайло Леспух, який належить до Згромадження Воплоченого Слова. У свої науці о. Михайло підкреслив важливість бути священиком згідно серця Христового і плекати чесноти самого Ісуса, якими є: дух молитви, ревність у священничій діяльності, лагідність, покора, чистота, милосердя і любов до: Діви Марії, церкви, людських душ.

Після Служби, відбувся організаційний момент нашої пасторальної праці, а завершилося все смачним обідом, який підкріпив також фізичні сили отців.

Прес-центр Скадовського деканату