З благословення владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського, у м. Знам'янка Кіровоградської області 27 квітня на базі ДНЗ "Знам'янський професійний ліцей" відбулося відкриття та освячення духовно-освітнього молодіжного простору для молоді Meetup хаб «ДоЗом».

Створений за ініціативи молоді учнівського самоврядування "Знам’янського професійного ліцею" у співпраці з парафією Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Знам'янка, підтримки благодійної організації Українська Освітня Платформа @ukredplatform та адміністрації Знам'янського професійного ліцею.

Назва створена об’єднанням важливих слів - ДОпоможемо раЗОМ.

ДоЗом створений молоддю для молоді, даватиме можливість спілкування, підтримки, порозуміння, духовний ріст, змогу проявити себе в ролі ментора та є важливим етапом єднання покоління сучасної молоді.

Духовно-освітній простір освятив протопресвітер Кіровоградського деканату о.Іван Третяк у співслужінні з о.Іваном Процем.

У заході взяв участь мер міста Сокирко Володимир Феліксович та представники міської влади, департаменту освіти і науки військової державної адміністрації, Української Освітньої Платформи та колектив і здобувачі освіти "Знам'янського професійного ліцею".

Це важливий простір для майбутньої молоді нашої України - сказав у своєму слові, в.о. директора ліцею Володимир Анатолійович Смалько.

Організатори проєкту: Олізько Олена Вікторівна, о.Іван Проць та Проць Оксана Василівна подякували благодійникам за підтримку та всім, хто долучився до новоствореного хабу "ДоЗом".

 

Фото: Оксана Войчишина, Ліля Меренкова, Оксана Проць.

001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg 008.jpg 009.jpg

010.jpg 011.jpg 012.jpg

013.jpg 014.jpg 015.jpg

016.jpg 017.jpg 018.jpg

019.jpg 020.jpg 021.jpg