• 0900.jpg
  • 0901.jpg
  • 0902.jpg
  • 0903.jpg
  • 0904.jpg
  • 0905.jpg
  • 0906.jpg
  • 0907.jpg
  • 0908.jpg
  • 0909.jpg
  • 0910.jpg
  • 0911.jpg
  • 0912.jpg
  • 0913.jpg
  • 0914.jpg
  • 0915.jpg
  • 0916.jpg
  • 0917.jpg
  • 0918.jpg
  • 0919.jpg

Перша Свята Сповідь та урочисте святе Причастя на парафії у м. Одесі

У неділю 31 травня 2015 року Божого діти парафії храму Св. Апостола Андрія Первозваного приступили до вперше у житті до Святої Тайни Покаяння та приступили до урочистого святого Причастя.

Перша Сповідь дитини — дуже важлива подія в житті сім'ї. З найменшого віку батьки виховують у дітях відповідальність за свої вчинки, навчають їх не боятися визнавати помилки. Приходить момент, коли дитина вже усвідомлює різницю між добром і злом, правдою та неправдою. І тоді настає час, коли батьки ведуть дітей до недільної школи, щоб приготувати їх до першої Сповіді та урочистого Святого Причастя. Підготовка до Тайни Сповіді - це своєрідне навчання дитини відповідальності перед Богом – нашим Небесним Батьком. Перед першою Сповіддю діти проходять науку, вивчають катехизм, правди віри, у яких йдеться про те, яким має бути християнин.

У Святій Сповіді людина відчуває по особливому Небесного Отця люблячого та милосердного. Вони зробили перші кроки в дорослому житті християнина. У Таїнстві відбувається безпосередня реальна зустріч дитини з Богом, де Господь — знавець їхніх дитячих сердець, прощає щиро розкаяні гріхи.
Нехай від нині у цій мандрівці з ними завжди буде люблячий Бог, Який промовляє: «Дитино моя, Бог тебе любить, Бог тобі підказує, Бог тебе направляє, Бог тебе веде, Бог бажає твоєї зміни, твого покаяння».
Нехай ця тиха радість особливої зустрічі з Богом, яка нині наповнює їх серденько, серця їх рідних, впродовж усієї мандрівки дорослим християнським життям, їх зміцнює і підтримує.
Нехай кожен їх наступний крок, іноді маленький, а іноді велетенський - був завжди у напрямку Неба!

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

Меню

Menu